• Olimpia, repere pentru viitor!
  • Victorii la scor pentru echipele Olimpiei Cluj
  • Olimpia Cluj a ratat calificarea în optimile UEFA Women’s Champions League
  • Olimpia Cluj a pierdut prima manșă a 16-imilor UWCL în fața echipei FC Rosengård

Club / Palmares

cupa 16 Campionate Naționale2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014, 2013-2015, 2015-2016

cupa 35 Cupe ale României2011, 2012, 2013, 2014, 2015

logo UefaUEFA Women’s Champions League:
– Participări în faza grupelor
2011, 2012, 2013, 2014, 2015

– Câștigătoarea Grupei : 2011 (Bosnia&Hertegovina), 2012 (Malta), 2015 (Serbia)
– Participări în 16’mi : 2011 (Olympique Lyonnais), 2012 (NOSV Neulengbach), 2015 (Paris Saint Germain)
– Participări în 8’mi : 2012 (Torres Calcio Femminile)

Parteneri